Karrierecenteret på DTU

DTU's Karrierecenter kan hjælpe dig med at få en god overgang fra livet som studerende til medarbejder. Blandt de tjenester, vi tilbyder, er workshops, netværksarrangementer og individuel rådgivning.

Karrierevejledning på DTU

For at sikre dig den bedste overgang fra studie til arbejdsliv har vi i tæt samarbejde med virksomheder og organisationer skabt en række muligheder for dig og dine karrierevalg. Karrierecentret på DTU har mange tilbud, der retter sig mod din jobsøgning og karriere, og du kan benytte dem allerede mens, du studerer.

Workshops

Du kan deltage i workshops om emner som jobsøgning, at skrive målrettede jobansøgninger og CV'er, og hvordan du forbereder dig til en jobsamtale. Karrierecenterets kurser introducerer dig til teknikker, nyttige værktøjer og praktiske råd, som du kan gøre brug af i din jobsøgning.

Netværksarrangementer med virksomheder

Få kontakt til relevante virksomheder på vores netværksarrangementer, hvor ingeniører fra forskellige virksomheder kommer og deler deres erfaringer. Du kan stille spørgsmål, præcisere jobønsker og få indblik i karriereveje.

Individuel vejledning

Vores karrierevejledere tilbyder vejledning, der passer til din individuelle situation.

Du kan bestille et individuelt vejledningsmøde om for eksempel din ansøgning og CV-feedback, forberedelse til jobsamtale eller til at få afklaret dine kvalifikationer. Book online (kræver login til DTU's intranet) 

Vi hjælper dig videre

Både når du skal søge studiejob og praktikplads, og når du nærmer dig afslutningen på din uddannelse, er det en god ide at henvende sig til DTU’s karrierecenter.

Med udgangspunkt i netop din situation hjælper vi dig med at blive afklaret om dine ønsker og kompetencer, så din jobsøgning bliver så målrettet som muligt.

 

Kontakt

Karrierecenteret

DTU Lyngby Campus

Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 1
Bygning 101A
2800 Kgs. Lyngby

Tlf.: 45 25 11 39
Tlf.: 45 25 11 93
Tlf.: 45 25 11 60
Mail: karriere@dtu.dk

Åben for personlig henvendelse: 
Mandag – fredag fra 9-15 

DTU Ballerup Campus

StudieCentret
Lautrupvang 15
2750 Ballerup
Mail: karriere@dtu.dk 

Træffetid: Mandag fra 9-15