Ballerup Campus

DTU Ballerup Campus

Undervisnings- og værkstedsfaciliteterne på DTU Ballerup Campus er i verdensklasse. Du finder også et Innovationscenter, hvor virksomheder og studerende mødes omkring konkrete projekter og innovationssamarbejder. DTU Ballerup Campus sætter studiemiljøet i centrum, både i form af faciliteter til selve studierne og de gode muligheder der er for dig som studerende efter fyraften. 
Undervisningsfaciliteter Ballerup Campus
På DTU er undervisnings- og værkstedsfaciliteterne i verdensklasse. I de topmoderne værksteder og laboratorier går DTU ind for hands-on princippet, så du selv får lov til at arbejde med faciliteterne.

Faciliteter DTU Ballerup Campus
På DTU Ballerup Campus er der to kantiner, bibliotek og boghandel. Der er også fitnesscenter, S-hus og en studenterbar på Campus.

Innovationscentret
DTU Ballerup Campus har et nyindrettet innovationscenter til de studerende på DTU Ballerup Campus. Her kan du fx få gratis råd og vejledning om start af egen virksomhed, om virksomhedsprojekter, om maskinerne og om bygning af din egen prototype.

Transport til DTU Ballerup Campus 
DTU Ballerup Campus ligger 10 minutters gang fra Malmparken Station, og der går også en bus direkte til Campus. DTU Ballerup Campus ligger 14 km fra DTU Lyngby Campus og ca. 13 km fra København. Skal du frem og tilbage mellem Ballerup Campus og Lyngby Campus, kører linje 40E direkte på ca. 30 min. 

Der gode muligheder for at komme frem med det offentlige, og hvis du hopper på cyklen, er der cykelkælder med badefaciliteter.

Ballerup
Ballerup er kendetegnet ved at huse mange danske og internationale virksomheder. Der er også en stærk iværksætterkultur, som understøttes af Ballerup Kommune. Nærheden til de mange virksomheder betyder, at der er tæt dialog mellem DTU og det lokale erhvervsliv, og at det er lettere for dig som studerende at komme i kontakte med spændende virksomheder, når du skal lave projekter. 

København
DTU Ballerup Campus ligger kun 13 km fra Rådhuspladsen i København.